Verhoog je tafelomzet met Trivec’s 2-in-1 bestel- en betaaloplossing voor CCV-betaalautomaten

In de snelle wereld van de horecasector zijn efficiëntie en klanttevredenheid van groot belang. De bestel- en betaaloplossing HandyPay van Trivec, nu geïntegreerd op onze Android CCV-automaten, biedt een naadloze manier om jouw bedrijfsvoering te stroomlijnen.

HandyPay van Trivec op CCV-automaten zorgt voor een uitzonderlijke eetervaring voor je gasten. Geen gedoe meer met heen en weer rennen tussen het kassasysteem en de gasten. Met HandyPay op CCV-automaten kun je eenvoudig nieuwe gasten snel plaatsen, upsellen en afrekenen.

Naadloze integratie

HandyPay van Trivec,, integreert moeiteloos met je bestaande systemen. Dit zorgt voor een soepele overgang en minimale verstoring van je bedrijfsvoering. Je besteedt minder tijd aan administratieve taken en meer tijd aan je gasten. Bovendien krijg je eenvoudig een volledig overzicht van al je bestellingen en betalingen.

Verbeterde Klantbeleving

Met HandyPay van Trivec op CCV-betaalautomaten kunnen klanten genieten van een snelle en optimale betaalervaring. De intuïtieve interface en betrouwbare prestaties zorgen ervoor dat transacties snel worden voltooid, waardoor wachttijden voor gasten worden verminderd. Dit verhoogt de algehele klanttevredenheid, omdat je niet meer heen en weer hoeft te rennen tussen een kassasysteem of betaalautomaten.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid is een topprioriteit in de horecasector. De bestel- en betaaloplossing van Trivec, aangedreven door CCV automaten, is uitgerust met de nieuwste beveiligingsfuncties om je bedrijf en de gegevens van je klanten te beschermen. Je hebt volledige controle over betalingen die gekoppeld zijn aan tickets. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van elke transactie.

Flexibele Betaalopties

Bied je gasten een verscheidenheid aan betaalmethoden, waaronder contactloze betalingen, mobiele betalingen zoals Apple Pay en Google Pay, traditionele kaarttransacties en facturen. HandyPay van Trivec op CCV-betaalautomaten ondersteunt alle gangbare betaalmethoden, waardoor je kunt inspelen op de diverse voorkeuren van je klanten.

Verhoog je omzet

Met HandyPay van Trivec op CCV-automaten kun je bestellingen sneller afhandelen doordat je direct van de ene tafel naar de andere kunt gaan. Deze manier van werken betekent ook dat je nieuwe gasten sneller kunt plaatsen en de eerste drankjes sneller kunt serveren. Je kunt ook direct betalingen accepteren wanneer gasten daarom vragen. Met HandyPay heeft je personeel meer tijd voor upsell en aanbevelingen. Verhoogde service betekent tevreden klanten, en tevreden klanten keren eerder terug en bevelen je zaak aan bij anderen. Kortom, je kunt je tafelomzet verhogen door de service aan je gasten te verbeteren.

 

Een investering in HandyPay van Trivec op een CCV-betaalautomaat is een slimme zet voor elk restaurant dat de verkoop en upsell, efficiëntie, betalingsbeveiliging en klanttevredenheid wil verbeteren. Omdat je bestellingen en betalingen direct kunt afhandelen wanneer gasten daarom vragen, vermindert je de wachttijd en kun je sneller nieuwe gasten plaatsen. Ontdek vandaag nog de voordelen en breng je restaurant naar een hoger niveau.

Lees meer over de betaaloplossingen van Trivec en CCV en hoe ze jouw restaurant ten goede kunnen komen: