Voorbereiding

We begeleiden u tijdens de introductie van uw cadeaukaart. Ten aanzien van de organisatorische inrichting in uw organisatie neemt u uiteraard zelf het voortouw. Er zijn daarbij een aantal zaken waar we u graag op attenderen:

Wettelijk kader

Uw CCV accountmanager heeft u klantcases laten zien van andere steden en toegelicht wat de mogelijkheden zijn van het cadeaukaart platform. Ook is het wettelijk kader met u doorgenomen. Let op: voor Belgische steden / gemeenten is dit niet van toepassing.

Beheersorganisatie

Neem in uw aanpak vooral het draagvlak onder de ondernemers, de financiën, de marketingaspecten en de voorwaarden mee. Ook is het belang dat u waarborgt dat de tegoeden altijd beschikbaar zijn voor de consumenten. U kunt hiervoor bijvoorbeeld een stichting oprichten.

Financiën

Hoewel een cadeaukaart zichzelf kan terugverdienen, is het van belang om in de eerste periode voldoende budget ter beschikking te hebben voor de administratieve inrichting, de promotiemiddelen en de licenties. Hoe succesvoller de introductie, des te eerder ontvangt u de (eventuele) provisie voor de ingeleverde cadeaukaarten. Denk aan mogelijkheden bij een BIZ, Ondernemersfonds, Gemeente of Provincie.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte!

Wij sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.

Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.