Gezondheidswinkel “De Papaver Bio” te Ieper

De gevel van de Papaver Bio

Gezondheidswinkel “De Papaver Bio”: waar uw gezondheid, welzijn en balans centraal staan!

“Ik wil mensen inspireren en motiveren naar een vervuld, gelukkig, gezond, succesvol en bewust leven.” Dat is de missie van Patrick Demets, gezondheids- en vitaliteitscoach en sinds enkele jaren de zaakvoerder van “De Papaver Bio” in Ieper. Met zijn jaren kennis en het ruime assortiment aan gezonde voeding en supplementen, helpt hij mensen hun doelen te bereiken.

Wat maakt "De Papaver Bio" uniek

Patrick heeft reeds jaren ervaring als gezondheid- en vitaliteitscoach in zijn praktijk te Ieper. “De Papaver Bio” biedt hierbij een grote meerwaarde want hij blijft dagelijks op de hoogte van de laatste trends op gebied van voeding en supplementen.  “De Papaver Bio biedt natuurvoeding, gluten- en lactosevrije producten en een unieke eigen lijn van “Papaver” voedingssupplementen. “We werken samen met een labo om precies te bepalen wat er in onze supplementen zit. Zo garanderen we de beste kwaliteit met een betere werking.”

Het team van “De Papaver Bio” biedt ook gerichte voeding en supplementen advies aan. “Iedere persoon is uniek. We luisteren aandachtig naar de klant om gepast advies te geven,” zegt Patrick. Daarnaast kan je er terecht voor verzorgingsproducten, afslankvoeding en sportvoeding. “Deze drie categorieën zijn sterk uitgebreid met kwalitatieve merken.

Patrick Demets met voedingssupplementen van de Papaver Bio

Contact met CCV

“De Papaver Bio” gebruikt reeds meerdere jaren een betaaloplossing van CCV. “De vorige uitbater was tevreden klant en bij de overname in 2022 heb ik CCV gecontacteerd om deze samenwerking verder te zetten. Mijn ervaring met CCV is top! Professionele begeleiding met een passie voor hun vak!

“Ik heb al eens een storing gehad. Deze werd snel afgehandeld waarbij de medewerker vanop afstand inlogde op de terminal om het probleem in de snelste tijd op te lossen. Top!”

Het voordeel van de mobiele terminal

Voordien gebruikten ze een vaste betaalterminal, maar ze besloten om over te schakelen op een mobiel model “CCV heeft mij goed geadviseerd en de verschillende opties getoond. De mobiele betaalterminal is verbonden met 4G, wat extra zekerheid oplevert. Indien het internet uitvalt, wat al eens is gebeurd, houdt dit ons niet tegen om verder werken.” De A920, als mobiele terminal met printer, was daarom de ideale betaaloplossing.

Advies voor ondernemers en werknemers

“Zorg dat je weet wat je talent is en volgens welke waarden je leeft. Iedereen is geboren met een talent. Als je werkt vanuit je talent, dan werk je vanuit passie en dan werk je alle dagen met plezier. Ik word gelukkig wanneer ik iemand kan helpen, begeleiden en ondersteunen. Dat is mijn passie en zo wil ik blijven voortdoen." aldus Patrick.

Gezondheidswinkel "De Papaver Bio": waar uw gezondheid, welzijn en balans centraal staan!

De Papaver Bio is gelegen in de Sint-Jacobsstraat 12 hartje Ieper. Welkom.

CCV is jouw partner in betaaloplossingen. Wij regelen je betalingen zodat jij je kunt focussen op jouw zaak.

Heb jij ook een zaak in foodretail? Lees meer over wat CCV voor jou kan doen.