Regional Account Manager – regio Brussel, Vlaams- en Waals Brabant

Regional Account Manager - regio Brussel, Vlaams- en Waals Brabant

Ieper

Vooral onderweg maar ook soms vanuit huis of op kantoor in Ieper en reis je af en toe naar Nederland

32-40 uur

Contract voor 32-40 uur per week en flexibele werktijden (in overleg)

Salarispakket

Marktconform salaris met vele extralegale voordelen zoals wagen, tankkaart, verzekeringen, laptop en gsm

Vitaliteit

Maandelijks activiteiten personeelscomité, fietslease en vitaliteitsprogramma

20 vakantiedagen + 12 ADV

20 verlofdagen per kalenderjaar + 12 dagen ADV

Thuiswerk- en/of reiskostenvergoeding

Je ontvangt een kilometer of OV-vergoeding en een thuiswerkvergoeding

Werk je mee aan de toekomst van betalen?

Ben jij een topper in het scoren van mooie opdrachten? Heb jij oprechte interesse in onze klanten en durf jij het gesprek aan te gaan om zijn/haar dromen, ambities en doelen te achterhalen? Dan leren wij je graag kennen.

Wat doe je als Regional Account Manager bij CCV?

Voor jou is geen dag hetzelfde. Samen met de andere accountmanagers ben jij in contact met nieuwe en bestaande klanten in het KMO om hen te enthousiasmeren voor onze betaaloplossingen. Je gaat op pad naar afspraken die je zelf in plant en soms ingepland worden door je binnendienstcollega’s. Vanuit je nieuwsgierigheid kom je te weten wat de klant écht belangrijk vindt en zorg jij er door middel van onze betaaloplossingen voor dat wij bijdragen aan het behalen van hun doelen. Je neemt de klant mee in de ontwikkelingen op betaalgebied, geeft een passend advies en begeleidt de klant gedurende het hele offerte en aanvraag proces. Zo zorg jij ervoor dat de klant blij is met ons! Door je ervaring kom je met creatieve ideeën om de klantverwachtingen te overtreffen, de markt nog beter te benaderen en weet jij welke nieuwe initiatieven er nodig zijn om onze eigen doelen te realiseren.

Jouw profiel

Jouw 2 grootste talenten zijn samen te vatten als communicatief vaardig en initiatiefrijk. Je hebt een open houding en bent in staat om op elk niveau een gesprek aan te gaan. Hierdoor weet je mensen voor je te winnen en ben je in staat hen te overtuigen om te kiezen voor CCV en haar oplossingen. Zo realiseer je niet alleen groei, maar houd je bovendien het contact met de klant warm. Je hebt lef en ambitie om net dat stapje extra te zetten.

Geen diploma vereisten

3 à 5 jaar werkervaring als accountmanager binnen de B2B markt

Ervaring met een technisch, digitaal of financieel product is een pluspunt

Je kan zeer goed Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt

Je woont in de betreffende regio (Brussel, Vlaams- of Waals Brabant)

Uitstekende communicatie- en adviesvaardigheden

Je nieuwe werkomgeving

Bij CCV werken we continue aan innovatieve betaaloplossingen. Grote kans dat jij dagelijks met ons in aanraking komt wanneer je een betaling doet! Onze klanten zijn ondernemers, groot en klein, en elke dag faciliteren we met trots miljoenen transacties. Om dat te realiseren zijn we innovatief én betrouwbaar tegelijk. We sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving. We zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.
CCV zit momenteel midden in een strategische heroriëntatie. Dit betekent dat we plannen maken om onze organisatie te herstructureren voor een efficiëntere werking.

Jouw recruiter

Word jij enthousiast van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Die stuur je naar ons via de solliciteerknop hieronder. Wacht niet te lang. De vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Neem voor meer informatie contact op met Evelien Simillion van Recruitment via +32 473 42 84 44. Als betaaldienstverlener zijn wij verplicht je te screenen. Daarom doorloop je een screeningsprocedure.

Evelien Simillion

HR Business Partner

Regional Account Manager - regio Brussel, Vlaams- en Waals Brabant